Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

FLEŠ RADIO

Jedinstvena radio stanica koja Vam pruža velike mogućnosti:

- slušanje preko satelita

- slušanje preko net. tv plus

- slanje sms poruka iz inostranstva

- direktna uključenja u program

- chat koji koristite na mobilnim uredjajima dok ste u pokretu

- marketing, vesti, horoskop na našem sajtu

“BOŠKO OBRADOVIĆ SE I NOĆAS NASPAVAO” Martinović poručuje: NASTAVLJAM ŠTRAJK GLAĐU! I dalje čekamo reakciju tužilaštva na FAŠIZAM!

Šef poslaničke grupe SNS nastavlja štrajk dokle god tužilaštvo ne reaguje na “fašističke ispade lidera “Dveri”.

Šef poslaničke grupe Srpske napredne strane Aleksandar Martinović kaže da tokom protekle noći nije bilo incidenata u Skupštini Srbije, a da je lider „Dveri“ Boško Obradović, koji je proglasio štrajk glađu, nešto pre ponoći ušao u svoju kancelariju, iz koje je izašao jutros oko 7 sati.

– Dakle, isti senario kao prethodne većeri – kaže Martinović za Pink. 

Ističe da odluka da se stupi u štrajk glađu nije bila jednostavna, a da je podrška kolega, poslanika SNS bila jedinstvena. Podvlači da bi reakcija tužilaštva po pitanju napada na poslanika Marijana Rističevića, bila u interesu svih građana.

– Rističević je brutalno pretučen na ulazu u Skupštinu od strane Boška Obradovića i njegovih huligana i batinaša. Nedopustivo je da se bilo ko linčuje, batina, da bude žrtva političkog ili fizičkog nasilja, samo zato što je neistomišljenik. Nadam se da će tužilaštvo reagovati i da će preduzeti mere koje su u skladu sa Ustavom i zakonom – kaže Martinović za Pink. 

Ocenjuje da je tužilaštvo već trebalo da reaguje, te da se nada da će reakcija stići danas. U suprotnom, kako dodaje, nastaviće štrajk glađu.

– Ovde se ne radi samo o personalnoj stvari, o Marijanu Rističeviću, već tražimo da tužilaštvo radi svoj posao. Ono što se desilo Marijanu Rističeviću može se sutra desiti svakome – kaže Martinović. 

970×90

Related posts