Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

Dnevni horoskop za 12.05.2019

Ovan
 
Pokažite partneru svoja osećanja, nemojte biti previše ponosni. Moguć je danas početak neke avanture ili tajne veze. Budite realni i razmislite da li to stvarno može da uspe.
 
Bik
 
Uživajte malo više danas. Potreban Vam je odmor od previše obaveza. Ne morate stalno raditi. Odredite šta je neodložno i završite to što pre.
 
Blizanci
 
Previše brinete zbog bliskih ljudi. Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom, to će biti dobro za Vašu vezu. Slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo sa nekom osobom koja će Vam se dopasti.
 
Rak
 
Imate pojačanu motivaciju za rad. Tačno znate koji su Vaši ciljevi i kako da ih ostvarite. Spremni ste da ostvarite nove ideje i kolege će Vas podržati.
 
Lav
 
Potrebno je da budete ambiciozniji nego inače. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Ako budete uporni da sve završite na vreme, isplatiće se svaki trud.
 
Devica
 
Pod stresom ste zbog previše obaveza. Ništa ne ide onako kako ste zamislili. Opterećujete se previše, ali bi trebalo da pokušate da se opustite i da posvetite malo vremena privatnom životu.
 
Vaga
 
Isplanirajte vikend. Posvetite više vremena relaksaciji. Odličan je dan za druženje sa prijateljima. Razmislite kako biste mogli da svoje ideje sprovedete u delo.
 
Škorpija
 
Veoma ste opterećeni obavezama. Pokušajte da malo skrenete misli sa posla tako što ćete provesti malo više vremena sa porodicom. Moguće je neko putovanje, makar provedite više vremena u prirodi.
 
Strelac
 
Imate dosta obaveza. Ipak, nije Vam do posla, nego do zabave. Iskoristite vikend da se opustite. Pozitivni ste i osećate se savršeno.
 
Jarac
 
Danas ste preosetljivi. Ne primajte kritiku od strane partnera previše lično. Slobodni, skloni ste flertu.
 
Vodolija
 
Partner Vam poklanja dosta pažnje, a to Vama nekad i smeta. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja, ako ste slobodni. Odličan je dan za neke nove kontakte i za saradnju sa drugima.
 
Ribe
 
Držite se plana rada. Prilično ste ambiciozni, ali nemojte preterivati sa poslom. Čuvajte svoje zdravlje.
970×90

Related posts