Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

FLEŠ RADIO

Jedinstvena radio stanica koja Vam pruža velike mogućnosti:

- slušanje preko satelita

- slušanje preko net. tv plus

- slanje sms poruka iz inostranstva

- direktna uključenja u program

- chat koji koristite na mobilnim uredjajima dok ste u pokretu

- marketing, vesti, horoskop na našem sajtu

Dnevni Horoskop za 15.05.2019

OVAN


Očekuje vas veoma povoljan dan. Ukoliko se bavite poslom koji je povezan sa pomaganjem drugima imaćete sreće. Očekuje vas dobar odnos sa bračnim partnerom. Zadovoljni ste. Nema većih problema sa zdravljem.


BIK

 


Pred vama je naporan dan. Moguće je da ćete biti pod stresom i da će vam se obaveze samo gomilati jedna na drugu. Manji nesporazumi sa osobom do koje vam je stalo bi mogli da vam poremete odnos. Problemi sa probavom.

 

BLIZANCI


Naporan rad i trud koji ste uložili u posao vam se konačno može isplatiti. Pred vama je jako povoljan period. Voljena osoba bi trebala da menja stvari koje radi pogrešno, jer vi to nećete tolerisati. Povedite računa o zubima.


RAK


Moguće je da se nalazite pod pritiskom da sve poslove završite u nekom kratkom roku. Skloni ste svađama sa voljenom osobom, oko vas vlada neka tenzija. Možete da očekujete preokret na kraju dana. Glavobolja vas prati.


LAV


Vaša napetost i nedostatak koncentracije mogu da vas dovedu do toga da pravite neke greške u poslovnom okruženju. Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li ima osećanja prema vama. Problemi sa cirkulacijom.


DEVICA


Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za posao. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da povećate svoju zaradu. Očekuje vas flert sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja ili poznanika. Generalno dobro zdravlje.


VAGA


Vama dolazi prilika da donesete odluku koja će imati veoma važan uticaj na vašu poslovnu budućnost. Imate dobru situaciju na polju ljubavi. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Odlično se osećate.


ŠKORPIJA


Nije preterano povoljan dan i moguće je da na poslu neće biti sve kao što očekujete. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa voljenom osobom. Pred vama je dobar dan. Moguća je vrtoglavica i nizak pritisak.


STRELAC


Skloni ste pravljenju grešaka na poslovnom polju i nije vam lako da ostvarite svoje ciljeve danas. Naglo se menja odnos između vas i voljene osobe. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta preispitivanja. Mogući su srčani problemi.


JARAC


Imate utisak da situacija ne ide vama u prilog i da na poslovnom polju postoji dosta vaših protivnika. Ukoliko ste u braku, moguće je da sa voljenom osobom nemate baš dobar odnos. Problemi sa stomakom.


VODOLIJA


Ne donosite odluke danas da se ne biste kasnije kajali. Budite spremni da samo posmatrate situaciju. Glasine koje kruže oko vas nisu sasvim tačne. Razgovarajte sa voljenom osobom o svemu. Mogući su problemi sa grlom.


RIBE


Iako dolazi prilika da napredujete, možete da je propustite zbog manjka samopouzdanja koji vas prati iz nekog razloga. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da sa vama napravi neki ozbiljniji korak. Povećan apetit.970×90

Related posts