Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

FILIP VARAO ALEKSANDRU DOK JE BILA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI?! Pevačica sve zataškala od njihovih roditelja zbog ovoga! Živojinović POLUDEO za menekenkom, provodio sa njom dane i noći! (FOTO)

Pevačica prošla kroz pakao.

 

Filip Živojinović navodno je varao Aleksandru Prijović sa manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći.

Pevačica je zbog sina Aleksandra, navodno, prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti. Prija navodno krije suprugovu aferu od njegove porodice, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

– Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom ju je varao je baš lepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu “Tri tačke” i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludela što joj muž luta dok ona sama sedi u stanu – priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.

– On je toliko poludeo za tom manekenkom da nedelju dana nije živeo u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta devojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zanemario i samo se sa ovom provodio dan i noć – rekao je između ostalog i dodao da je Aleksandra prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao.

Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela – kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htela da priča o Filipovom neverstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gde joj je muž.

– Prija je u to vreme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom devojkom svakodnevno na Dorćolu, pevačica je rešila da ga dozove pameti i zapretila mu je rečima: “Sina nikada nećeš videti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gde i sa kim noći provodiš”, tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom – rekao je izvor i dodao da ga manekenka nije baš lako pustila, a situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu.
Pevačica je navodno prešla preko preljube, ali mu nije oprostila.
970×90

Related posts