Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

GORAN SUPRUGU, TASTA I TAŠTU UBIO MACOLOM Uleteo u kuću, pa ih UDARAO PO GLAVI dok nisu umrli

Trostruko ubistvo u Novom Sadu

Goran Janković, koji je osumnjičen da je rano jutros izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep, svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio je tupim predmetom, tačnije macolom, saznaje nezvanično “Blic”.

Trostruko ubistvo u Novom Sadu
 
Kako saznajemo, Janković, za kojim policija intenzivno traga od jutros, svo troje ubio je brutalnim udarcima macolom po glavi. Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom!
Goran i Mirjana bili su u braku nekoliko godinaFOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK
Goran i Mirjana bili su u braku nekoliko godina

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

 

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

Kuća u kojoj se dogodio zločinFOTO: G.ČONKAŠ / RAS SRBIJA
Kuća u kojoj se dogodio zločin

Uviđaj u kući užasa traje od rano jutros, a forenzičari su iz kuće izneli brojne predmete na veštačenje. Kako saznajemo prizor na licu mesta je stravičan i svuda su tragovi krvi.

Podsetimo, Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

FOTO: G.ČONKAŠ / RAS SRBIJA

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

Policija na svim izlazima iz grada, Novi Sad nadleću helikopteri

Policija intenzivno traga za Goranom Jankovićem. Patrole su na svim izlazima iz Novog Sada i putu ka Zrenjaninu i kontroliše sve automobile, dok helikopteri nadleću grad i iz vazduha tragaju za trostrukim ubicom.

FOTO: R.GATEL / RAS SRBIJA

Ministar policije, Neboša Stefanović, rekao je danas da očekuje da ubica uskoro bude uhapšen, kao i da postoje indicije o njegovom kretanju.

970×90

Related posts