Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

HTELA DA GA OPLJAČKA? POJAVIO SE JOŠ JEDAN FINANSIJER ANE KORAĆ, Filip Vitez tvrdi: Pokušala je da me prevari!

Filip Mijatov je samo jedan od nekoliko biznismena koje je Ana iskoristila?

 

Ana Korać vodila je pre “Zadruge” buran život, a osim biznismena Dače iz Šapca i Filipa Mijatova iz Londona, sada je isplivao i treći moćni finansijer – Filip Kostadinović iz Vranja. Ana se navodno viđala istovremeno sa oba Filipa.

 

Ana je gledala da na sve načine iskoristi svoje momke. Ona i Mijatov bili su u kombinaciji, ne klasičnoj vezi jer se ona viđala i s drugim muškarcima. Tako je na red došao i na Filipa Kostadinović, kog je upoznala preko Instagrama. Nakon mesec dana veze, Ana mu je predložila da žive zajedno i navodno je našla stan u centru grada koji je koštao 600 evra mesečno. Pošto je Filip hteo unapred da plati stan, ona mu je rekla da zove direktno gazdu i reši to i potom mu dala broj telefona. Njen predlog bio je da traži smanjenje kirije na 500 evra i plati godinu dana unapred. Kasnije se ispostavilo da mu je Ana dala broj svog brata i da je zapravo htela samo da mu uzme novac za stan i ostavi ga – kaže izvor blizak ovoj zadrugarki i dodaje:
Ani je Kostadinović plaćao sve što je poželela, ali kada je saznao da hoće da mu otme pare na prevaru da će živeti s njim, on joj se osvetio. Odveo ju je u šopIng i ona je izabrala stvari u vrednosti od 6.000 evra. Filip je rekao prodavačici da sve spakuje, da će njegova firma platiti preko fakture sutradan i da će vozač tada doći po stvari. Nakon toga otišli su u njen stan, imali seks i čak se snimali njegovim telefonom jer je ona bila zadovoljna dobrim šopingom i pričala mu kako jedva čeka da se usele u njihov stan. Nakon toga, Filip je otišao kući u Vranje, pozvao je Anu i rekao joj da neće dobiti stvari i da se samo izblamirala u prodavnici. Zahvalio joj se na dobrom seksu i rekao da joj nikad neće zaboraviti to što je htela da ga nasamari za pare. Rekao joj je da je otkrio kako je htela da ga prevari i da je zapravo samo ona na kraju prevarena.

Filip Kostadinović je potvrdio ova saznanja.

 

Tačno je da sam bio sa Anom Korać u vezi pre njene popularnosti i pre “Zadruge”. Bilo je tu svega i svačega, ja bih nju u vezi maksimalno ispoštovao da nije htela da me prevari oko tog stana. Pričala mi je za Filipa Mijatova da je proganja i smara i da je morala to da trpi jer je pre toga pozajmljivala pare od njega. Ja sam se ponudio da mu vratim taj novac, ali on nije hteo da uzme – rekao je biznismen iz Vranja koji je poznat po nadimku Filip Vitez.
970×90

Related posts