Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

Isplivale MRAČNE PORODIČNE TAJNE iz života devojčice (15) iz Sente KOJA SE UBILA: Njene objave na Fejsbuku LEDE KRV U ŽILAMA!

Želim ljubav. Ne prijatelja! Nekoga ko je uvek sa mnom. Da neko ozbiljno shvati šta je sa mnom. Da možemo obostrano da verujemo jedno drugom – glasio je jedan deo poslednjih statusa na Fejsbuku Hajnalke P. (15) iz Sente, koja je napravila omču od svog šala i obesila se u štali!

 Hajnalka P, učenica OŠ “Turzo Lajoš“ iz Sente,  u nedelju je izvršila samoubistvo u Ulici Vladimira Nazora, u štali svojih hranitelja. Nju je pronašao hranitelj Z. J. dva sata posle vešanja, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt.  

Na njenom Fejsbuk profilu vide se fotografije na kojima je obučena u crno, a koje su propraćene provokativnim i mračim komentarima. Vide se i snimci na kojima je uglavnom smrt. Često se slikala kada bi na svojim obrazima krejonom ispisala “Fuck you“ (Je*i se), a iznad jedne od fotografija je napisala “teško je zamisliti da ljudi mogu biti đubrad kad si fin“. 

Poslednji video objavila je dva dana pre smrti, na kojem se vide mladić i devojka koji su doživeli saobraćajnu nesreću. Dečko te devojke je poginuo, dok je ona ostala u invalidskim kolicima i tužna odlazi na groblje. Iznad videa je napisala: “Ovo je tužno.“

– Želim da neko bude sa mnom u bilo koje vreme, da mogu da ga zagrlim, pravu ljubav. Nešto što nije zasnovano na lažima i interesima. Hoću li imati tako nešto? Ili će to da ostane samo san? – napisala je Hajnalka u poslednjem statusu četiri dana pre samoubistva.  

Samo devet dana ranije postavila je još jedan video, na kojem se mogu videti tragično preminuli, tuga porodice i roditelja koji ostaju bez deteta.   

Na njenom profilu se vidi veliki broj selfija i fotografija na kojima u opisu stoji: “Odje*i”.  

– Dosta je bila mračna na društvenim mrežama, sa tužnim statusima i video-klipovima. Više je nego očigledno da se loše osećala i da je na neki način tražila pomoć, definitivno je htela nešto da poruči – kaže njen prijatelj sa Fejsbuka.  

Još nije poznat razlog zbog kojeg je devojčica digla ruku na sebe.  

Kopirala suicidnu majku 

Hajnalka je živela dve i po godine sa polubratom i polusestrom u hraniteljskoj porodici.  Sklonjeni su iz problematične sredine jer roditelji nisu brinuli o njima. Majka Klaudija je psihijatrijski bolesnik. Noževima je napadala ljude, a sebe je sekla žiletom i trovala se lekovima. Devojčica je više puta pokušavala da se ubije na isti način kao majka – navodi izvor.

Drugaricama se žalila “da se oseća odbačenom“ 

Drugovi iz razreda i nastavnici opraštali su se juče od Hajnalke u holu škole

 – Svi smo šokirani, trebalo je da maturira, ali to nije dočekala. Ovo je velika bol za sve nas. Cela škola, a naročito razred VIII-c je u suzama, plačemo i palimo sveće u holu škole. Naročito Hajnalkine bliže drugarice, njih četiri koje su se družile sa njom. Njene drugarice kažu da je dugo nosila psihički teret. Prošle godine kada joj je bilo teško u duši, požalila im se “da se oseća odbačenom” – drhtavim glasom kaže Ibolja Petrović, sekretarica OŠ “Turzo Lajoš”.

970×90

Related posts