Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

MARIJA ŠERIFOVIĆ MI JE SLALA PORUKE: Tijana Dapčević razočarana ovim potezom Makedonije, pa otkrila EKSKLUZIVU KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO!

U emisiji “Premijera – Vikend specijal” gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price bila je Tijana Dapčević, koja je pričala o učešću svoje sestre Tamare Todevske na Evroviziji. 

Tamara je bila na samom vrhu kada su glasovi stručnog žirija u pitanju, ali su glasovi publike presudili da ipak završi na osmom mestu. 

Meni je telefon izgoreo tih 40 minuta. Marija Šerifović mi je poslala poruku “Tijana, šta je ovo, govori, šta je ovo!” (smeh) – ispričala je Tijana i otkrila koliko je važno što je Tamara dobila toliki broj glasova od stručnog žirija i bila na vrhu tabele:
Mnogo je to važno. I važno je što je dobila 12 poena od Velike Britanije, koja je kolevka muzike. Ne znamo da li su glasovi publike takvi. To nikada nećemo znati. To nije teorija, to je zavera. Nema veze što je to moja sestra, ona je dala zadatak.

Ono što se Tijani nije dopalo i morala je da istakne jeste to što stručni žiri iz Makedonije nije dao nijedan glas Srbiji, odnosno Neveni Božović. 

Ja sam razočarana što stručni žiri nije dao nijedan poen Srbiji. To nije Makedonija, to je sedam ljudi koji su odlučili tako, što je pogrešno do besvesti. Makedonija je glasala za Nevenu, jer realno nisu imali za koga – rekla je Tijana. 

Na samom kraju, kada su pričali o tome da Tamara treba da započne svetsku karijeru, Tijana je otkrila ekskluzivu. 

Evo da otkrijem ekskluzivu, snima duet sa Šveđaninom, koji je bio drugi. On joj je prišao i rekao “Čekaj bre, je l moguće da ti nisi crnkinja? Ko može još tako da peva”. Sprijateljila se i sa Italijanom – otkrila je Tijana. 
 
970×90

Related posts