Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

MASAKR U VIRDŽINIJA BIČU: Nezavodoljni radnik gradske komunalne službe pucao nasumice u zgradi opštine – UBIO 12 OSOBA (VIDEO)

Najmanje 12 osoba je ubijeno, a četvoro ranjeno kada je napadač, nezavodoljni radnik gradske komunalne službe, pucao nasumice u zgradi opštine u Virdžinija Biču pre nego što ga je policija ubila. 

Уграђени видео
Tamara Scott @TamaraScottWAVY
 

BREAKING: I am on scene at the municipal center at the water building where police are responding to an active shooter.

385 људи прича(ју) о овоме
Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
 
 

Policija je saopštila da je napadač bio naoružan pištoljem kalibra 45 mm s prigušivačem, i da je više puta tokom pucnjave dopunjavao municiju. Prva žrtva pogođena je u vozilu ispred zgrade, a napadač je potom ušao u zgradu i “odmah i neselektivno” pucao na sve, prenosi Rojters. 

Napadač je potom dugo razmenjivao vatru sa četvoricom policajaca u zgradi koji su ga sprečili da počini “veći pokolj”, saopštila je policija. 

Brett Hall @BrettHNews

#BREAKING @VBPD says they are investigating reports of an active shooter at the municipal Center. We are on the way to the scene @WAVY_News

Brett Hall @BrettHNews
 

Employees coming out of the area of building 2 in droves. Many crying and holding each other 

347
Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
Уграђени видео
221 људи прича(ју) о овоме
 
 

Jedan policajac je ranjen tokom intervencije, ali je mu je pancir spasio život. Vlasti kažu da je policija na kraju ubila napadača.

970×90

Related posts