Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

NEKA MU OVO BUDE JASNO! Ana Korać pričala o Kiji i Filipu Mijatovu, pa mu poslala poruku! U sve se umešala i Mina: JA SAM IH UPOZNALA! (VIDEO)

Isplivali novi detalji!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana – “Zadruga 2”. Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević. 

Ana Korać dobila je pitanje od publike o Kristini Kockar i Filipu Mijatovu, da li su oni grešni ljudi ili je to ona, glasilo je pitanje gledalaca koji su primetili kako Ana tokom uspomena nije komentarisala Kockarevu, dok je o Filipu rekla sve najgore.

Kakve veze ima? Ja sam komentarisala samo ono što si me ti pitao da prokomentarišem. Pa dobro, nema veze Kija… Što se tiče tog dečka, naravno da ću da ga komentarišem, jer je psihološki bolesnik i baviću se pogotovu sa njim kada izađem napolje. To neka mu bude jasno – rekla je Ana.

 

Filip je moj prijatelj i ja sam Filipa upoznala sa Anom. Filip je neko ko je sa nama bio po 15 sati dnevno, posle nekog vremena on mi je rekao da se zaljubio u Anu. Ja sam to rekla Ani. On je nju uhodio i tražio Anu da se vidi sa njom. On je bio zaljubljen u nju i posle toga je on našao devojku – rekla je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

 
970×90

Related posts