Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

NIJE BILA U VEZI SA KARLOM, KAO ŠTO TVRDI? Oglasio se i Suki: Ana Korać i on su KOMBINACIJA! Verujem da je bila i sa Filipom, povremeno su ŽIVELI ZAJEDNO! (FOTO)

Ime Suada Sukija iz Rijeke se, pored imena Karla, navodnog dečka Ane Korać, često dovodi u vezu s kontroverznom zadrugarkom iz Ivanjice, zbog čega smo sa njim stupili u kontakt. Pre svega, zanimalo nas je kada i kako su se upoznali, kao i koja je priroda njihovog odnosa bila.

Autor: TvPink Printscreen

– Upoznali smo se, družili smo se, ona je bila tada u kombinaciji doduše sa mojim prijateljem, ali smo kroz zajednicka druženja shvatili da se sviđamo jedno drugome, pojavile su se neke varnice, simpatije, između nas… Ali naravno, iz poštovanja i mog i njenog prema tom dečku, nismo nista preduzimali u tom smeru i nije ništa bilo među nama… – priča Suki, demantuje spekulacije da joj je on bio makro i dodaje:

– Karlo me je upoznao sa njom, kada je par puta dolazila tu u Rijeku. Čak smo jednom i mi dolazili za Beograd, pa smo je pokupili, pa je išla s nama za Rijeku. Sa njom sam u dobrim odnosima.

Budući da je i sam rekao da je Ana s njegovim prijateljem Karlom bila u, kako kaže, kombinaciji, upitali smo ga da nam detaljnije pojasni njihov odnos, budući da je Ivanjičanka u više navrata u “Zadruzi” pričala da je s Karlom bila u vezi, kao i da je živela kod njega.

– Viđali su se, šta ja znam… Dva puta u mesec dana – nije detaljisao Suad.

Autor: Privatna arhiva

Kako kaže, Karlu sada sigurno ne prijaju priče koje o njemu kruže u “Zadruzi” od strane Ane Korać i drugih učesnika, budući da mu je verenica trudna.

– Ja mislim da mu nije dobro, da ne zna sta će sa sobom. Trudna mu je ta verenica već šest meseci, sigurno joj nije dobro zbog svega ovoga.

Čuveni Suki, koji je toliko pominjan od strane devojaka u “Zadruzi”, upoznat je sa svim što je o Ani Korać izneo Filip Mijatov, ali sa argumentima kojima se pravdala zadrugarka.

Autor: Privatna arhiva

– Dečko je doživeo sigurno to što je doživeo – vidi se da mu je auto zapaljen, da je imao konflikt s njom, jeste. Ne mogu da branim ni jednu ni drugu stranu, ali znam da je bio lud za njom i da mi je Ana rekla da od njega dobija sve što poželi. Sve joj je ispunjavao – zaključio je Suki koji, kako kaže, ne može da sudi o njihovom odnosu, ali veruje da je tu ipak “bilo nečega” o čemu Koraćeva uporno ćuti.

– Ne mogu da tvrdim da li je bila sa njim, ali vrlo moguće da jeste, više verujem da jeste nego da nije. Nešto je moralo biti, u tako dugom periodu druženja… Moralo je tu nešto biti, živeli su povremeno zajedno. Pogubila se ona više, ne zna ni šta priča – završava Suki za Pink.rs.

970×90

Related posts