Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

OČEKUJEM DA ĆETE VAS DVOJE DA SNIMITE DUET! Luna i Marko dobili SVE POHVALE od žirija! Zorica poručila Đoganijevoj: MARKO JE TVOJ PRAVI IZBOR (VIDEO)

Deseti po redu nastupili su Luna Đogani i njena jača polovina, Marko Miljković. Luna je do sada sa svojim nastupima uvek bila u trendingu, a Đoganijeva je i ovo veče priredila pravi spektakl za milionski auditorijum. 

Sa svojim dečkom Markom, Luna je nastupila pesmom ,,Moje zlato”. Đoganijeva je još jednom pokazala da dolazi iz umetničke porodice, koja je dugi niz godina unazad na estradnom nebu.

Luna se pojavila u izazovnoj odevnoj kombinaciji i svojom izazovnom linijom i koreografijom je plenila na sceni, dok se Marko potrudio da joj parira u svemu i za sam kraj nastupa je poljubio.

Kako je izgledao Lunin i Markov performans kojim su pobrali sve simpatije publike, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

 

Nakon završenog performansa, petočlani žiri dao je i svoje mišljenje.

Luna odlično izgledaš. Luna da još malo vežba pevanje može da bude jedan ozbiljan izvođač. Što se tiče Marka ja znam da on odlično pušta muziku i nadam se da će napraviti nešto odlično. Što se tiče izvođenja, ovo je bilo dobro – rekao je Damir. 
Pošto je Marko bio u prošloj sezoni moj favorit, onda mi Luna dođe snajka. Kad se setim one bunde u kojoj si izašla, ti mi sada izgledaš kao labud. Ti si dobila samopuzdanje zahvaljujući tvom unutrašnjem miru. Ti si neko drzak i bezobrazan u nastupu i to sve nadomestiš onome što nemaš vokal. Što se tiče Marka, ako si u životu grešila, Marko je pravi izbor – rekla je Zorica Brunclik.
Mislila sam da ćeš da snimiš album prošle godine. Očekujem da ćeš posle ove “Zadruge” da nas zoveš na promociju i da ćete vas dvoje snimiti duet – rekla je Goga Sekulić. 

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video – prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

970×90

Related posts