Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

UŽAS KOD MALOG CRNIĆA! Devojčicu (12) silovao teča!

On ju je zlostavljao tokom dve godine.

 

Zbog sumnje da je nad devojčicom od 12 godina, kojoj je, inače, teča, počinio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, policija je lišila slobode M. D. (43), iz jednog sela u okolini Malog Crnića.

On je, devojčicu, navodno, seksualno uznemiravao poslednje dve godine, a tereti se i da je maloletnici pokazivavao pornografske sadržaje na svom telefonu i dodirivao je po intimnim delovima tela.

Sve je otkriveno kada je devojčicu pozvala tetka da kod njih provede zimski raspust. Ona je to odbila, nakon čega je majci ispričala šta se dešavalo u protekle dve godine.

Policija je lišila slobode M. D. Njemu je određen i pritvor do 30 dana.

Pedofilu pet i po godina zatvora za obljube maloletnice

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na pet i po godina zatvora Miodraga Dorđevića (49) iz Lazarevca zbog obljube maloletnice L.M (14).

Tom odlukom koja je danas objavljena na sajtu suda, Apelacioni sud je odbio sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu kojim je Đorđević osuđen za krivično delo obljuba nad detetom. Oštećena je upućena da u parnici ostvaruje imovinsko-pravni zahtev.Detalji presude nisu navedeni, a mediji su ranije naveli da je devojčica drugarica Đorđevićevog sina, u kojeg je navodno bila zaljubljena.

Mediji su preneli da je Viši sud utvrdio da je od septembra do 27. decembra 2015. više puta u kolima, kao i u svom stanu osuđeni dodirivao L. M. po grudima i genitalijama tvrdeći da ako želi da bude sa njegovim sinom mora prvo da bude sa njim.

970×90

Related posts