Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

UZNEMIRUJUĆE! Advokat s fantomkom bivšoj BRUTALNO SASUO ŠEST HITACA u leđa, USNIMILE GA SIGURNOSNE KAMERE! (FOTO)

Dragana Kecojevića (68), koji se sumnjiči da je u februaru prošle godine u ulazu zgrade ubio Vladanku Vučeljić (54), snimile su kamere kako puca u ženu dok ona ulazi u zgradu, a potom beži kroz drugi izlaz


 

Na video-snimku, koji podseća na scene iz filmova, vidi se kako muškarac maskiran fantomkom i rukavicama u mraku čeka ženu ispred zgrade, ulazi za njom u trenutku kada ona otključava ulazna vrata, a potom je brutalno ubija.

Pala na kolena

– Na snimku se vidi kako Vladanka Vučeljić otključava vrata zgrade i, dok zastaje da iz brave izvuče ključ, iza njenih leđa pojavljuje se muškarac obučen u crno, koji na licu nosi fantomku, ugurava je unutra i počinje da joj puca u leđa. Čim je ženu pogodio prvi hitac, ona je pala na kolena u samom ulazu u zgradu, a ubica tada hladnokrvno ispaljuje još pet hitaca – prepričava sagovornik uznemirujući snimak.

Pošto je pogođena žena prestala da daje znake života, ubica, za koga se sumnja da je advokat Kecojević, prošao je pored njenog tela i protrčao kroz hodnik zgrade. Pobegao je na drugi izlaz.

Žrtva slutila najgore

Tokom istrage koja je pokrenuta protiv advokata Dragana Kecojevića saslušani su brojni svedoci, na osnovu čijih iskaza je utvrđeno da su on i Vladanka Vučeljić u vezi bili godinama, kao i da je posle prekida, nekoliko meseci pre zločina, Vladanka pričala prijateljima da se plaši advokata i da “ima utisak da je prati”.

– Prijateljici i ćerki se poverila da se boji Kecojevića i da misli da je on prati i progoni. Kako su posvedočile, rekla im je čak i da se plaši da bi od njega mogla da doživi neku neprijatnost – otkriva izvor.

Iako je bio maskiran i pazio da ne bude otkriven, kako naš izvor otkriva, Kecojević je brzo uhapšen pošto je na jednoj od čaura pronađen njegov DNK. Posle hapšenja branio se da nije mogao da živi bez Vladanke, koja je emotivnu vezu sa njim prekinula nekoliko meseci ranije. Tvrdio je da je ispred Vladankine zgrade došao jer je želeo da je vidi i zamoli da ponovo budu zajedno, a da je pištolj poneo jer je planirao da izvrši samoubistvo ukoliko ona ne pristane.

Koban raskid

– Upravo je ovaj video-snimak ključni dokaz da je Kecojević imao drugačije planove kada je došao ispred zgrade. Iako je tvrdio da je došao da razgovaraju, na snimku se jasno vidi da oni nisu razmenili ni reč, a činjenica da je čekao u zasedi u mraku, kao i to što je ženu napao s leđa ukazuju na to da je on brižljivo planirao zločin, zbog kog mu preti kazna od 40 godina zatvora – objašnjava sagovornik.

Autor: Sigurnosne kamere/Kurir

Novi partner – Pobegao kad je čuo pucanj

Vladanka Vučeljić, kako je utvrđeno, posle raskida veze sa Kecojevićem pronašla je novog emotivnog partnera, s kojim je bila i kobne večeri. Kako je utvrđeno, on je te večeri Vladanku dovezao do zgrade, pored koje ju je skriven u mraku čekao advokat. – Novi partner, kako ukazuju prikupljeni dokazi, dopratio ju je do samog ulaza, a potom krenuo nazad ka svojim kolima. Navodno, začuo je pucnje, uplašio se, seo u auto i otišao. Da je ubijena baš Vladanka, kako je rekao, saznao je tek kasnije na vestima – otkriva izvor upućen u istragu.

Advokatu Kecojeviću Viši sud u Beogradu nedavno je produžio pritvor, a postupak protiv njega je u toku.

970×90

Related posts