Ukoliko nemate zvuka na gornjem player-u, KLIKNITE OVDE !

 

VLADIMIR POSLAO BRUTALNU PORUKU ZLATI: Zadrugari optužili pevačicu da joj se sviđao Tomović, ona napravila HAOS! On se oglasio, pa uputio OVE reči! (FOTO)

Odlučio da je raskrinka?!

Tokom sinoćne emisije “Gledanje snimaka” pušten je snimak u kome Zorica Marković i Suzana Perović pričaju o tajnama Zlate Đurković. Podsetimo, nedavno je nastao haos u Beloj kući kada je Zlata otkrila za crnim stolom da je ubeđena da su Suzana i Miki Đuričićimali intimne odnose negde na imanju.

Kada su se zadrugari zapitali da li tajna koju Đurkovićeva krije ima veze sa bivšim učesnikom najgledanijeg rijalitija “Zadruga 2”, Vladimirom Tomovićem, pevačica je na napravila haos. Njegova bivša devojka, Stanija Dobrojević, uključila se u priču i izjavila je da smatra da je Zlata gajila osećanja prema njemu, kao i da je osmislila plan kako bi ga diskvalifikovala. Pevačica se branila od navoda zadrugara, a izjavila je i sledeće.

Ljudi, da li ste realni? Nemojte da mešate moj brak sa Tomovićem! Ja znam o čemu ona priča! Nema veze sa Tomovićem! Vi samo pričajte, ja znam o čemu se radi. Sami sebi s*rete u usta. Jedino smo se svađali kada je on vređao meni porodicu. Ne s*rite i ne uvlačite me u te priče – rekla je Zlata.
 

 

Vladimir se oglasio na društvenoj mreži Instagram i uputio pevačici poruku.

Lažeš, Zlato. Lažeš, dušo. Lažeš, veštice – poručio je Tomović.

Da li je joj je ovime poručio da laže da joj se nije dopao ili o razlogu njihovih svađa, ostaje da saznamo.

970×90

Related posts